Nu het herfst is, gaan we ook alweer een beetje aan de feestdagen denken. Omdat we niet graag verspillen, bieden we de mogelijkheid om Sinterklaasproducten vooraf te bestellen. Zo kunnen we 'op maat' laten produceren. Nieuw dit jaar zijn de vegan chocoladeletters van het Belgische merk Chopla op basis van havermelk, in 4 heerlijke smaken!

Als je ook vooruit wilt bestellen, dan kan je deze bestellijst ingevuld aan ons retourneren. Bestellen kan tot 22 oktober. Uitlevering is mogelijk vanaf 15 november.

De chocoladeletters van Biochoc zijn traditionele letters van biologische chocolade, gezoet met biologische rietsuiker. Ze zijn verkrijgbaar in melk of puur en in melk of puur gevuld met hazelnootpraliné.

De chocoladeletters van Chopla worden gemaakt van havermelk in de smaken wit, bruin (= melk), donker (=puur) en aardbei. Vanwege de havermelk en de rietsuiker is de witte letter meer beige dan wit, maar hij smaakt echt als witte chocolade. Bijzonder is de aardbei letter, een letter van chocolade met gedroogde aardbei. Je ziet de puntjes aardbei in de chocolade en je proeft ze ook. Smullen!