Nieuw in ons assortiment is de zuivel van Drentse Aa. Drentse Aa biedt een groot aantal zuivelproducten die gemaakt worden van de biologische melk van koeien uit het mooie beek- en esdorpenlandschap in Drenthe. De producten worden op ambachtelijke wijze geproduceerd met methodes en recepten die in de moderne zuivelindustrie niet meer gebruikelijk zijn omdat ze te moeilijk zijn of teveel tijd kosten. En dat proef je! Bijzonder in deze tijd is ook dat de melk, yoghurt, kefir en room geleverd wordt in glazen flessen met statiegeld. De glazen flessen zorgen voor een duurzame verpakking en behoud van de optimale smaak.
Drentse Aa room- en kruidenboter: echte boerenboter. Na het karnen wordt de karnemelk afgetapt en worden de vetbolletjes gewassen. Daarna volgt een lang traject van voorzichtig kneden en controleren. 
Drentse Aa karnemelk en PureBlu karnemelk: echt gekarnde karnemelk. Het aanzuren van de melk en het karnen tot boerenboter en karnemelk is een tijdrovend en bewerkelijk proces hetgeen resulteert in een rijke smaak. PureBlu karnemelk is karnemelk met blauwe bessensap van de biologische bessenteler Noorderbos uit Tiendeveen waarvan wij ook de blauwe bessen en bessensap in ons assortiment hebben.
Drentse Aa volle en magere yoghurt: de yoghurt rijpt lang in de ketel en wordt vlak voor het afvullen glad geroerd waardoor hij schenkbaar blijft. Voor de magere yoghurt wordt de melk afgeroomd. De lange rijping zorgt voor een rijke smaak. 
Drentse Aa slagroom: bevat minimaal 35% vet die zorgt voor een heerlijke volle smaak.
Drentse Aa volle en magere melk: melk met een natuurlijk vetgehalte dat in de zomer iets lager is dan in de winter. De melk wordt niet gehomogeniseerd waardoor de melk een beetje kan opromen. 
Drentse Aa Yogarde vol en mager: uitgesproken zachte en smaakvolle yoghurt, die niet schenkbaar is, maar vast in de pot staat. De gepasteuriseerde melk wordt, aangevuld met 100% rechtsdraaiende melkzuren, direct afgevuld in de pot en vervolgens in een warme ruimte geplaatst. Hier rust de Yogarde wel een hele dag om vast te worden en zijn smaak te ontwikkelen. Voor de Yogarde Mager wordt magere melk gebruikt. 
Drentse Aa Griekse yoghurt: aan de melk wordt extra room toegevoegd om de yoghurt heel romig en stevig te maken. Daarna rijpt de Griekse Yoghurt rustig in de pot.
Drentse Aa Yogarde Schaap en Geit: heerlijke volle standyoghurt van echte Drentse schapen- of geitenmelk.
Drentse Aa Kefir Schaap en Geit: pure gepasteuriseerde biologische schapen- of geitenmelk, verrijkt met echte levende kefirculturen voor een fris tintelend drankje.