De zon laat zich weer steeds vaker zien en dan trekken we er graag massaal op uit. Helemaal na de magere coronajaren! Kinderboerderijen, speeltuinen, strandtenten, terrassen stromen vol en daar kan je als horecaondernemer maar beter op voorbereid zijn. Iedereen heeft opeens zin in een lekker ijsje, dus je vriezer moet goed gevuld zijn. Ken je ons assortiment hand- en schepijs van Boerderijs en het bijbehorende opstartpakket? 

Het ijs van Boerderijs wordt gemaakt van echte 100% biologische melk, volle yoghurt en verse room, afkomstig van kleine Nederlandse zuivelboerderijen en 100% biologisch fruit dat alle tijd heeft gekregen om te rijpen en in de zon op smaak te komen. Boerderijs heeft ijs op stokjes, ijs in hoorntjes en bekers en schepijs. Een heel compleet ijsassortiment dus. 

Daarbij heeft Boerderijs een heel mooi aanbod: het Vriezer Opstartpakket. Dit jaar is het vriezeraanbod vernieuwd en aangevuld. De vriezers zijn nu uitgerust met ledverlichting die ervoor zorgt dat de ijsjes in de ‘spotlight’ liggen en nog beter worden verkocht. En omdat er vraag was naar grotere vriezers, is er een 400L model vriezer toegevoegd in 2022. Als je een Boerderijs vriezer koopt, ontvang je bij levering een gratis ijspakket plus verkoopondersteunende promotiematerialen als een gevelvlag, prullenbak en ijskaart met insteekkaartjes waarop je zelf je prijzen kunt invullen. Elk ijspakket bevat een mix van Boerderijs varianten zodat je met een volwaardig assortiment van start kunt gaan. Een bestelformulier voor het Vriezer opstartpakket kan je hier downloaden. Wil je ondersteunende materialen voor de verkoop zoals kaartjes, prullenbakken of vlaggen? Neem dan contact op met de afdeling verkoop.