Het oude vertrouwde stuk zeep is terug van weggeweest! Onlangs lanceerde Weleda vier nieuwe showerbars. Een showerbar is duurzamer dan een vloeibaar doucheproduct. Een showerbar gaat namelijk 2x zo lang mee en de plasticvrije kartonnen verpakking is gemaakt van 55% gerecyclede grondstoffen, die je zelf ook weer makkelijk kan recyclen. De wellness-ervaring met de showerbars is net zo fijn als met de vloeibare douchecrèmes van Weleda. De zeep schuimt zacht en bevat 100% natuurlijke ingrediënten waaronder verzorgende biologische shea butter en plantaardige glycerine. Pure etherische oliën zorgen voor verschillende geurcombinaties die een aromatherapeutische werking hebben. Dit zijn de vier geurcombinaties:

Ginger+Petitgrain: de verkwikkende mix van kruidige gember en frisse nuances van petitgrain zorgt voor een frisse boost in de ochtend.
 Lavender+Vetiver: de rustgevende mix van aromatische lavendel en houtachtige vetiver bezorgt je een ontspannen moment onder de douche.
 Geranium+Litsea cubeba: de opbeurende mix van levendige geranium en frisse Litsea cubeba zorgt voor een vrolijke start van je dag.
 Ylang Ylang+Iris: de geur van ylang ylang samen met die van iris werkt vitaliserend, kalmerend en brengt je in balans.