Nieuw in ons assortiment zijn de 6 bakmixen van Grainfields. Met deze biologische bakmixen maak je in een handomdraai lekkere appeltaarten, brownies, muffins, cakes, bananenbroden en pizzabodems. Als je het druk hebt, is het best fijn als alle benodigde ingrediënten alvast afgewogen en vergezeld van de lekkerste kruiden in één mix zitten. Bij de mixen zit een duidelijke handleiding en een overzichtelijk lijstje nog toe te voegen ingrediënten. En natuurlijk kan je altijd nog je eigen twist geven aan je baksel. Als je bijvoorbeeld een bananenbrood gaat bakken, voeg dan eens 60 gram dadels, 50 gram pure chocolade en 50 gram gehakte noten toe om het brood nóg lekkerder te maken. 

Bananenbrood is tegenwoordig erg populair. Lekker bij het ontbijt, bij de koffie of als middagsnack. Omdat rijpe bananen van nature heel zoet zijn hoef je geen extra suiker of andere zoetmakers te gebruiken. Dit maakt bananenbrood een lekkere, verantwoorde snack waar bijna iedereen dol op is. Net als een gewone boterham kan je bananenbrood op heel veel manieren beleggen. Met hartig beleg als bijvoorbeeld pindakaas met daarop een paar plakjes banaan of appel of ongezoete kwark met gehalveerde snacktomaatjes. De kwark kan je trouwens ook heel goed combineren met vers fruit. Maar ook zoete honing, chocopasta of een beetje jam smaken fantastisch op je bananenbroodje. 

De herfst is bijna begonnen, dus de tijd om weer eens lekker aan het bakken te gaan, is aangebroken!