Zoals u in de vorige nieuwsbrief heeft kunnen lezen hebben we ook dit jaar weer diverse soorten paaseitjes.
De paaseitjes zijn te bestellen via voorinschrijving. Vul het formulier uiterlijk 31 Januari, dan zorgen wij ervoor dat ze op tijd bij jullie aankomen.  

Naast de ‘normale’ chocolade paaseieren hebben we ook dit jaar weer de paaseitjes van Wiloco in ons assortiment opgenomen.

Wiloco is ontwikkeld uit de vraag naar lactose- en gluten vrije chocolade, steeds meer mensen hebben last van deze allergieën. Met Wiloco biedt men hen hét gezonde alternatief voor witte en melkchocolade die ze anders links moeten laten liggen. Daarnaast is er ook bewust gekozen voor het gebruik van een ongeraffineerde, trage suiker, namelijk kokosbloesemsuiker. Zo kan iedereen genieten van deze lekkernijen.

Kokosbloesemsuiker is een gezonde, duurzame, natuurlijke suiker geschikt voor mensen die hun suikerconsumptie willen beperken. Deze suiker is ongeraffineerd en wordt gemaakt van de nectar van biologische kokosbloesem, is rijk aan goede voedingsstoffen, waaronder verschillende B-vitamines en allerlei mineralen, zoals magnesium, ijzer, zink en kalium. Kokosbloesemsuiker heeft een Glycemische Index van 35. Dit betekent dat je er langer energie uit kunt halen, en is dus een gezond alternatief voor mensen die last hebben van een verhoogde bloedsuikerspiegel of diabetes type 2.
Door het gebruik van rijstmelk in plaats van melkpoeder is deze chocolade veganistisch en dus ook goed voor mensen die lactose-intolerant zijn.

Mocht je willen kiezen voor de ‘normale’ chocolade paaseitjes dan bieden wij hier ook volop keuze in aan, welke soorten er allemaal zijn kunt u terug vinden op ons inschrijformulier.