Rollen, vouwen, stappelen alles kan met tortilla wraps. En eenmaal op tafel is het feest!

Bio boodschappenlijstje
  • 1 pak Amaizin tortilla wraps
  • 500 gr vega kip roerbakreepjes
  • 200 gr broccoli, in kleine roosjes
  • 200 gr champignons, in plakjes gesneden
  • 1 ui, fijn gesnipperd
  • 150 g geraspte kaas
  • 2 el mosterd
  • 1 el honing
  • 200 ml crème fraîche
  • dragon (10 g vers of 1 el gedroogd)
  • ijsbergsla, gesneden
  • zout en peper naar smaak

Bereiding
Stap 1:
Verwarm de oven voor op 180°.

Stap 2: Bak de vega kipstukjes, en haal van het vuur. Kook de broccoliroosjes beetgaar, giet af en zet ze apart. Bak de gesneden champignons met de ui. Doe de crème fraiche in een schaal.

Stap 3: Voeg de vega kipstukjes, broccoli, champignons, ui, 100 g geraspte kaas, mosterd, honing en dragon toe. Mix alles door elkaar. Breng eventueel op smaak met peper en zout.

Stap 4: Leg de wraps op een platte ondergrond. Leg wat sla op de wraps. Verdeel het vega kip-groente mengsel erover. Vouw de uiteinden dubbel en rol ze stevig op. Leg ze in een ovenschaal.

Stap 5: Strooi de resterende 50 g geraspte kaas erover en laat even bruin worden in de oven (ca.15 min).

Recept van Amaizin

Artikelen

94279
Tortilla wraps 20cm
Amaizin
1x6 st
265511
Roerbakreepjes(als kip)Vega
Veggie Lovers
1x160gr
17240
Sla ijsberg
Per stuk
1x1 st
17145
Broccoli
Per stuk
1x1 st
17010
Champignons wit vp
Odin
1x250 gr
205372
Creme fraiche 30%
Pur Natur
1x200 ml